Tort REGINA
1400g 8 porcji
Nowoczesny tort pistacjowy, to innowacyjne połączenie kremowych struktur z chrupiącymi detalami na spodzie tortu.
Tort jest złożony z trzech lekkich musów:
- „bavarese” z pistacjami z Bronte
- „bavarese” z ziarnami wanilii z Madagaskaru
- mus z ciemnej czekolady 54%
Całość połączona delikatną galaretką z malin oraz lekkim biszkoptem migdałowym i chrupiącym crocante z pistacji.
Tort oblany glassą z pistacji z Sycylii z Bronte, wykończony świeżymi malinami.
TORT PRZYGOTOWUJEMY W DWÓCH ROZMIARACH :
200.00 / 8 porcji / 1400g
255.00 / 12 porcji / 1800g
Przechowywać w lodówce w temperaturze +4 stopni.
- bez konserwantów
- bez proszku do pieczenia
- zawiera żelatynę
- bez barwników
- zawiera gluten
- zawiera orzechy
- zawiera laktozę
Zamów online i odbierz osobiście.
200.00 zł