Tort REGINA

1400g 8 porcji

Nowoczesny tort pistacjowy, to innowacyjne połączenie kremowych struktur z chrupiącymi detalami na spodzie tortu.

Tort jest złożony z trzech lekkich musów:

  • „bavarese”  z pistacjami z Bronte
  • „bavarese” z ziarnami wanilii z Madagaskaru
  • mus z ciemnej czekolady 54%

Całość połączona delikatną galaretką z malin oraz lekkim biszkoptem migdałowym i chrupiącym crocante z pistacji.

Tort oblany glassą z pistacji z Sycylii z Bronte, wykończony świeżymi malinami.

TORT PRZYGOTOWUJEMY W DWÓCH ROZMIARACH :

190.00 / 8 porcji / 1400g

245.00 / 12 porcji / 1800g

Przechowywać w lodówce w temperaturze +4 stopni.

  • bez konserwantów
  • bez proszku do pieczenia
  • zawiera żelatynę
  • bez barwników
  • zawiera gluten
  • zawiera orzechy
  • zawiera laktozę

Zamów online i odbierz osobiście.
190.00