TORT PERLA

1200g 8 porcji

Tort ganduia z jadalnym złotem. Forma tortu to małe kuleczki przypominające perły połączone zamszem z ciemnej czekolady 54%.

Tort składa się z musu „bavarese” z dodatkiem gorzkiej czekolady 54% oraz praliny z orzechów laskowych, przełożony jest pure z gruszki z dodatkiem wanilii Burbon z Madagaskaru.

Na spodzie tortu jest biszkopt z Sycylijską cytryną oraz crocante z praliny z orzechów laskowych.

Tort pokryty lekką warstwą zamszu z ciemnej czekolady 54% oraz jadalnym złotem. Wykończony kandyzowanymi gruszkami.

Przechowywać w lodówce w temperaturze +4 stopni.

  • bez konserwantów
  • z proszkiem do pieczenia
  • zawiera żelatynę
  • bez barwników
  • zawiera gluten
  • zawiera orzechy
  • zawiera laktozę

Zamów online i odbierz osobiście.
170.00