Włoska cukiernia w Portobello

W naszym włoskim Portobello stworzyliśmy kolorową cukiernie z wypiekami równymi we Włoszech. Słodkości, które jadamy będąc w Italii są zawsze delikatne, aż rozpływają się w ustach. Na bazie włoskich receptur, które przywiozłam do Portobello zaczeliśmy piec tarty i robić różne oryginalne desery. Nasza mała czarna witryna z włoskimi dolce przyciąga wszystkich głodnych słodkich wrażeń. Codziennie wypełniana jest po brzegi przygotowywanymi przez nas deserami. Nieważne czy to deszcz, czy słońce, czy jest poniedziałek, czy niedziela – goście Portobello zawsze mają nieodpartą ochotę na więcej słodkości.

Ciasta i tarty pieczemy bez użycia proszku do pieczenia. Po zjedzeniu naszych słodkości goście czują się lekko, a delikatna słodycz na długo pozostaje im na podniebieniu.

Justin